23 nov. 2013

De ce sa traim doar mult, cand putem sa traim si frumos?


        Grawe revolutioneaza piata asigurarilor din Romania cu un produs de viata lunga, o pledoarie pentru libertatea fiecaruia de a alege cand sa spuna “am muncit destul, e timpul sa traiesc!”
De ce sa traim doar mult, cand putem sa traim si frumos?
Iata o intrebare pe care ne-o punem cu totii intr-un moment sau altul. Daca ti se pare ingrijorator faptul ca statul va asigura pe viitor tot mai putine pensii persoanelor peste 65 de ani, daca vrei sa traiesti linistit, atunci Grawe are o veste care te va bucura! Pentru ca isi doresc sa aiba grija de tine si de viitorul tau, pentru ca stiu din experienta cat de importanta este o viata dedicata lucrurilor care ne plac si care ne merita concentrarea si atentia, firma de asigurari Grawe iti propune Batranete fara Batranete!
Asigurarea de supravietuire care reaminteste romanilor sa se gandeasca mai mult la viata. Aceasta este prima asigurare conceputa pentru cei care practica profesii din care nu iesi la pensie niciodata. De asemenea, este prima asigurare de pe piata care are propriul site: www.batranetefarabatranete.ro!
Avantaje
Grawe ofera astfel solutia prin care batranetea poate fi activa, frumoasa, productiva. Totul tine de optiunea fiecaruia: septuagenar european sau biet pensionar tras pe dreapta!
Produsul are 7 asigurari suplimentare ce acopera de la afectiuni medicale la accident si pot fi cumparate (sau nu!)  in functie de necesitati.
Pentru ca SCnet iti cunoaste nevoile ?i isi doreste sa contribuie la starea ta de bine, vine acum cu unul dintre cele mai avantajoase discounturi de pe piata asigurarilor de viata! La orice asigurare de viata care depaseste 20 de ani, reducerea este de 50% pentru primul an, iar pentru urmatorii 4 ani de 5%, practic o reducere de 70% timp de 5 ani!
Suntem intotdeauna la dispozitia clientilor nostri!

Puteti beneficia de aceste avantaje dar si de multe alte avantaje la cumparaturi devenind membru SCnet. 
Nu trebuie sa faceti nimic alceva decat sa va inregistrati gratuit si sa beneficiati. Aceasta inregistrare a dumneavoastra in sistemul de cumparaturi SCnet nu presupune nici un fel de obligatie din partea dumneavoastra
Cu stima, Cehan Emilian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adaugati un comentariu: