25 aug. 2013

Citind aceasta postare in 5 minute veti afla un mod inteligent de a castiga bani fara investitie

Shopping Center Network sau pe scurt SCnet, este asociatia clientilor uniti intr-un sistem colectiv de cumparatori in care toti membrii castiga procente in bani din cumparaturile facute de ei sau de cei inregistrati de ei personal sau de la persoanele inregistrate de acestia.
Atentie! Nimeni nu este obligat sa cumpere anumite produse sau cantitate. Pentru a primi comisioanele trebuie doar sa ne facem cumparaturile la Partenerii Comerciali SCnet ( Acestia sunt comercianti obisnuiti, preturi obisnuite, doar ca acestia ne vor restitui o parte din valoarea produsului cumparat de la ei).
Cum funcționeaza SCNet? Fiecare dintre noi primește un numar unic (ID) în momentul în care aderă la acest grup. Odată înregistrat, online, urmează doar să-ți faci cumpărăturile la magazinele cu care SCNet a încheiat parteneriate. Te identifici verbal prin ID-ul tău, sau electronic odata cu plata prin cardul Visa SCNet și primești banii în cont.

Inscrie-te > aici < , notează-ți numărul tău ID generat de sistem

Intra în e-mail si confirma inscrierea pe link-ul primit.

Testeaza imediat link-ul tau personalizat tip www.scnetworld.com/NumeUtilizator

Exemplu de cumparatura prin SCnet:Este aceasta idee geniala? Eu zic ca DA, pentru simplu fapt ca eu as putea doar sa inregistrez toata China pentru ca nu ma opreste nimeni si sa le propun aceasta afacere celor pe care ii inregistrez si pentru ca si ei vor face la fel ca mine eu am sa primesc cate putin de la fiecare si am sa pot sa retrag sume frumusele. Picatura cu picatura se face un lac si tot asa s-au format marile si oceanele.
Nu cred ca este cineva care sa nu-si fi spus “ Cum ar fi sa fiu super bogat? “. Eu sincer nu m-as supara sa devina realitate aceasta dorinta insa simplu fapt ca as putea realiza un salariu lunar mai mult decat decent fara sa am sefi sau un program care sa ma faca sa imi neglijez familia. Deci imi doresc prin aceasta afacere? Mai mult timp si mai multi bani pentru a fi sanatos si fericit alaturi de cei dragi.

De exemplu: - cand mergi singur la magazin cu 1000 de lei si vrei un discount, nu-l primesti. Insa, cand suntem 1000 de oameni cu cate 1000 de lei, avem 1.000.000 lei si se poate negocia.
La "en-gross" gasesti intotdeauna un pret mai bun. In cazul nostru nu trebuie sa cumperi en-gros si nici de la un anumit comerciant fix. Numarul mare al membrilor rezolva problema cantitatii si a diversitatii de cumparaturi. Combinand experienta in domeniul relatiei cu clientii, marketing si publicitate, Shopping Center Network este solutia pentru clientii aflati in cautare de reduceri si a vanzatorilor aflati in cautare de clienti.

TOATE cumparaturile tale din orice domeniu vor fi "contorizate" prin SCNet si vei primi restituiri banesti.
In medie, 10 % din toate cheltuielile tale iti vor fi restituite.

Acesti bani pot fi inmulțiți prin Sistemul Binar si Planul de Carieră SCNet.
Pentru a estima potentialul afacerii, propun o simulare. Castiguri din restituire pe 4 nivele de 0,5% la cheltuieli lunare 500 lei, cu 8 persoane aduse care inscriu gratuit alte 8.

Tu personal........... 1% x 500  = 5  lei

niv. I ......8 pers x 500 x 0,5% = 20  lei

niv.II .....64 pers x 500 x 0,5% = 160  lei

niv.III...512 pers x 500 x 0,5% = 1280 lei

niv.IV. 4096 pers x 500 x 0,5%= 10240 lei Total = 11.705 lei

Sumele cheltuite de cei inregistrati de dvs pot fi variabile insa un lucru este evident. Veti castiga bani si atunci cand dormiti pentru ca oamenii vor cumpara mereu lucruri de care au nevoie. Nivelul 1 nu se poate limita doar la 8 persoane, de asemenea nici celelante niveluri nu pot ramane un standard.

Avantajele SCnet fata de celalalte sisteme de fidelizare la cumparaturi.

- Un singur card pentru toate magazinele
- Remunerație cash. Fără tombole, puncte, steluțe sau alte iluzii.
- Gratuitatea calității de membru. Nu există taxe lunare sau anuale
- Libertatea de a (nu) cumpara.  Ești plătit din structură si dacă nu cumperi nimic.
- Pagina web personalizată gratuit in toate țările si acces neconditionat pe aceste piețe. Câștiguri din fiecare țară.
Conferinţe Web, de Luni până Vineri, de la orele 9.00 şi 21.00!
- Posibilitatea de a negocia in numele SCNet și a introduce magazinele tale preferate. Comision suplimentar 0,05% din rulajul magazinului/companiei respective.
- Curs gratuit de Referent SCNet. Vei invăța măiestria negocierii de la profesioniști.
- Un sistem verificat. Nu experimentăm nimic.
- Toate produsele si serviciile din Lume. Toata piata din Lume.
- Impozitarea castigurilor direct de la sursa.

Suplimentar, eu personal iți mai pot oferi:
- Adevar, Devotament, Seriozitate, Perseverenta.
- Consultanta permanenta in afacere. Toata experienta mea, in construirea de structuri si Sisteme Binare. Vei evita greselile inainte de a le face.
- Consultanță și ajutor in a-ți construi si tu un blog identic cu al meu.
- Conferințe web special pentru tine și grupul tău (și in limba engleza)
-  O strategie foarte avantajoasa la sistemul binar - iti dublez efortul oferindu-ti "pozitii" proportional cu activitatea ta. La fiecare pozitie de-a ta eu așez încă una in arborele tau. (vezi Sistemul Binar SCNet)
- Deplasări și prezentări /instruiri/ traininguri pentru echipa ta.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adaugati un comentariu: