23 mai 2013

Caut partener de afacere

  Dezvolt un parteneriat într-un business neconvențional. Pentru acest proiect îmi caut (cel puţin) 5 colaboratori care să îmi stea alături în următorii ani. Nu contează vârsta, sexul, pregătirea, experiența, educația, religia, naționalitatea, dar contează să știi ce vrei de la viață și să fii dispus să înveți. 
  
 Ce solicit: - ambiție, seriozitate, deschidere, implicare, punctualitate, perseverență (nu are sens să mă păcălești, oricum vei fi plătit strict după rezultate) - să vrei și să fii dispus să câștigi bani (pare surprinzător, dar nu toată lumea vrea) - câteva ore/săptămână din timpul tău - să fii din România şi nu numai –valabil şi pentru Spania, Turcia, Germania, Austria, Olanda, Ungaria, Serbia si Croatia. - să fii dispus să înveți, să investești în educația ta, în dezvoltarea ta personală și profesională.

 Ce ofer: - suport permanent, training, mentoring, know-how - vei fi plătit direct proporțional cu performanțele personale, exclusiv în funcție de rezultate - vei învăța într-un an mai mult decât în 15 ani de școală - vii într-o echipă de oameni profesioniști, deschiși, optimiști, veseli, care te vor susține necondiționat - în 1-3-5 ani vei putea avea propria ta afacere care îți va asigura un venit decent (independență financiară) 

  Ce nu vă ofer: - salariu fix, mașină, telefon, laptop, asigurare medicală, transport, program fix, abonament la sală etc (toate acestea ți le vei cumpăra singur din comisioanele pe care le vei încasa, când vei performa) Pentru cine a înțeles foarte bine ce cer (dar şi pentru cei care nu au înţeles foarte exact, dar sunt curioşi).

Daca ati urmarit o conferinta SCnet sau o prezentare video am sa va rog sa va inregistrati >>aici<<  sau completand formularul de la sectiunea Inregistrati-va( Inregistrarea este gratuita si nu presupune nici o obligatie ulterioara)  aștept un mail cu câteva detalii personale şi cu întrebări.

 Cu stima, Cehan Emilian
 email: cehan_emilian@yahoo.com

3 comentarii:

 1. Cred ca prima data cand am vazut afacerea a fost pe http://scnet.cu.cc cat de buna este?

  RăspundețiȘtergere
 2. Este o afacere foarte buna. Sunt inregistrat de aproximativ 2 ani si nu mi-a parut rau nici o clipa. Este simplu ca " Buna ziua". Te inregistrezi si beneficiezi imediat de calitatea de membru si de toate avantajele sistemului SCnet. Am in structura mea peste 500 de oameni, multi din acestia au realizat si ei castiguri frumoase prin SCnet. Va puteti inregistra, nu aveti nimic de pierdut. Voi fi incantat sa va fiu alaturi si sa va spun mai multe daca veti fi partenerul meu.

  RăspundețiȘtergere
 3. Chris, nu conteaza unde ai vazut afacerea, ci CU CINE pleci la drum. Pentru ca veti lucra termen lung, poate tot restul vietii. Si castigul se transmite urmasilor tai.
  Ti-l recomand pe dl. Cehan pentru ca este devotat, bine pregatit, inteligent, cu viziune, si de incredere. Pentru mine este o adevarata placere sa lucrez cu dansul.
  Sa-mi spui cum a fost. ;)
  Succes.

  RăspundețiȘtergere

Adaugati un comentariu: