14 dec. 2012

SCnet Noutati pentru 2013

  

Anul 2013 soseste cu pasi mari si pot sa va spun de pe acum ca va fi un an cu schimbari si imbunatatiri majore.
  SCnet a crescut, in mai putin de 2 ani de la infiintare, intr-un jucator important pe piata romaneasca, cu peste 55.000 de clienti si 600 de parteneri comerciali la sfarsitul anului 2012. Odata cu cresterea extensiva vine si necesitatea de adaptare permanenta a structurii prezente. In ultimul timp ne-am ocupat de mai multe proiecte importante si foarte curand vom vedea si rezultatele.

Deci ce aduce 2013?
 - In primul rand, sistemul de inregistrare cu cod de bare va fi functional inainte de sfarsitul anului. In scurt timp vom lansa noul website, care are un design nou si multe functii imbunatatite. Un pas si mai important este propriul nostru card de plata, care nu numai ca permite clientului sa platesca la partenerul comercial, dar si inregistreaza automat tranzactia in sistemul SCnet.
  Acest card va reprezenta argumentul principal in abordarea lanturilor mari de magazine, deoarece partenerul comercial nu va mai avea practic nimic de facut, totul fiind realizat de banca. Alte modificari sunt spatiile noi de publicitate disponibile pe website si mecanismele imbunatatite de cautare pentru clienti, inclusiv integrarea de smartphone.


  Cu stimă,   Cehan Emilian
   tel:0745715022   email: cehan_emilian@yahoo.com       Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adaugati un comentariu: