1 dec. 2012

Castigurile mele prin SCnet


 Am sa fiu direct prin a va spune ca sunt o mare minciuna anunturile de tipul: "Castiga din prima luna 300 de euro" sau mai gogonata, 1000 de euro sau "inscrie-te acum, oferta limitata". Ele sunt puse pentru a atrage cat mai multi referali(inscrisi) si cat mai repede in schema de castig. 

  Asemenea castiguri se obtin in luni sau poate chiar un an de zile ori o perioada mai mare. In unele afaceri castigurile se promit a fi imense de la inceput si asta fara a arata perioada de lucru in timp real. Banii din click-uri sau vizualizari de reclame sau mai bine alte afaceri care cer neaparat depunerea de pachete business. Am trecut prin cateva afaceri de acest gen, deci vorbesc din propria experienta. Nu doresc nimanui sa investeasca si sa vada cum cel care l-a inscris nu il ajuta deloc sau superficial cu toate ca v-ati implicat financiar.

 Cu SCnet ne dezvoltam frumos propria afacerea, nu avem obligatii, nu platim carduri nimanui, comerciantii se inscriu gratuit si lumea cumpara produse pe care le folosim zilnic(alimente, carburanti, imbracaminte, incaltaminte etc) la un pret cu reducere semnificativa, castigam bani cash din cumparaturile noastre/ale inscrisilor nostri.

 Sunt inregistrat din februarie 2011, am ales aceasta afacere datorita faptului ca este gratuita inregistrarea, o poate dezvolta oricine, este legala si daca inregistrez persoane  care sa le indrum catre aceste magazine eu am sa castig bani. 

Nu am un salariu de 3000 de ron pe luna dar datorita acestei afaceri numita SCnet intr-un an de zile prin depunerea unui avans la cumparaturi ( 220 ron ce pot fi cheltuiti la partenerii comerciali)  am obtinut :

Prin comision de recomandare 500 ron - 
In afara de cumparaturile personale, dvs. puteti recomanda modalitatea anterioara de castig prietenilor si cunostintelor dvs.. Inregistrandu-i pe toti acestia in echipa dvs., la fiecare cumparatura efectuata de catre un membru pe care il inregistrati dobanditi un castig reprezentat prin comisionul de recomandare (cont restituire). Acesta se plateste pana in limita a 4 nivele de inregistrare in echipa formata. Toti cei care devin membri ai echipei dvs. va recomand  sa-i invatati sa recomande si ei cunostintelor sistemul SCnet si sa isi formeze propria echipa. In acest fel se creaza pentru dvs. nivelul 2 din care veti castiga comisionul de recomandare. Tot dupa acest model se vor forma nivelele 3 si 4.

  Prin acumulare 100ron + 1584ron (voucher cheltuibil pe care il pot imparti in cate parti vreau si il pot folosi la partenerii comerciali)

O parte din discountul pe care il obtineti din cumparatura facuta de dvs. la partener se acumuleaza intr-un cont de econmisire/pusculita (cont acumulare). Sumele acumulate se transforma in puncte(pozitii din sistemul binar). De asemenea si echipa dvs. creaza puncte din sumele acumulate din cumparaturile lor; punctele acumulate de catre acestia vor accelera castigurile dvs.. Cu cat realizati mai multe cu echipa se maresc proportional si veniturile dvs.. Cand se ajunge la numarul de puncte predefinite de sistemul SCnet  aceste puncte se retribuie catre dvs. sub forma de comision. Comisionul se plateste partial numerar (cont comision) si partial sub forma de bonuri valorice ( Cont Vouchere). Bonurile valorice se vor putea folosi exclusiv la partenerii comerciali din sistem, oricare dintre acei parteneri comerciali care accepta plata cu bon valoric SCnet.

In imaginea de mai jos se afla voucherul castigat de mine. Sunt multi sau putini acesti bani mie imi sunt de folos. Se poate si mai bine dar asta depinde de fiecare cum se implica si daca poate sa isi inregistreze cateva cunostinte.


Daca doriti sa faceti parte din Comunitatea SCnet si sa colaborati cu mine va rog sa completati formularul de la sectiunea " Inregistrati-va"

Cu stima, Cehan Emilian - referent SCnet RomaniaNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adaugati un comentariu: