23 nov. 2012

Primii Pasi cu SCnet

Multumesc persoanelor care s-au inregistrat (sau va puteti inregistra) pe pagina mea www.scnetromania.com/cehanemilian completand formularul de la sectiunea "Inregstrati-va".
In calitate de instructorul dvs. (persoana care v-a inregistrat) am sa va furnizez toate informatiile necesare pentru a intelege si folosi beneficiile  membrului SCnet. Daca nu sunteti inca membru inregistrat aceste informatii va pot fi de folos si dvs..

Ca un prim pas, va rog sa cititi atent acest ghid.

  Odata ce ati primit numarul de inregistrare in sistemul SCnet (ID), ati devenit un membru cu    drepturi depline, cu posibilitati de economisire si castiguri nelimitate.

Sistemul SCnet ne ofera trei modalitati de utilizare:


1.      Economisire din propriile cumparaturi

 Accesati lista partenerilor la (sectiunea parteneri )si localizati magazinele sau afacerile din zona dvs...
La cumparaturi, spuneti vanzatorului ID-ul dvs. sau aratati cardul de membru SCnet. Dupa inregistrarea la partener a cumparaturii dvs. in decurs de cateva zile, in biroul dvs. virtual, la sectiunea (“Cumparaturile mele”) veti gasi cumparatura inregistrata.


2.       Castig prin comision de recomandare

  In afara de cumparaturile personale, dvs. puteti recomanda modalitatea anterioara de castig prietenilor si cunostintelor dvs.. Inregistrandu-i pe toti acestia in echipa dvs., la fiecare cumparatura efectuata de catre un membru pe care il inregistrati dobanditi un castig reprezentat prin comisionul de recomandare (cont restituire). Acesta se plateste pana in limita a 4 nivele de inregistrare in echipa formata. Toti cei care devin membri ai echipei dvs. va recomand  sa-i invatati sa recomande si ei cunostintelor sistemul SCnet si sa isi formeze propria echipa. In acest fel se creaza pentru dvs. nivelul 2 din care veti castiga comisionul de recomandare. Tot dupa acest model se vor forma nivelele 3 si 4.


3.      Castig prin acumulare

O parte din discountul pe care il obtineti din cumparatura facutta de dvs. la partener se acumuleaza intr-un cont de econmisire/pusculita (cont acumulare). Sumele acumulate se transforma in puncte(pozitii din sistemul binar). De asemenea si echipa dvs. creaza puncte din sumele acumulate din cumparaturile lor; punctele acumulate de catre acestia vor accelera castigurile dvs.. Cu cat realizati mai multe cu echipa se maresc proportional si veniturile dvs.. Cand se ajunge la numarul de puncte predefinite de sistemul SCnet  aceste puncte se retribuie catre dvs. sub forma de comision. Comisionul se plateste partial numerar (cont comision) si partial sub forma de bonuri valorice ( Cont Vouchere). Bonurile valorice se vor putea folosi exclusiv la partenerii comerciali din sistem, oricare dintre acei parteneri comerciali care accepta plata cu bon valoric SCnet.


4.      Castig prin sistem de cariera

In afara sistemelor clasice de castig vi se ofera posibilitatea dobandirii altor comisioane provenite din activitatea de creare de structuri si de expansiune a echipei dvs.
In functie de implicarea dvs. personala puteti dezvolta o afacere si o cariera profesionala de inalt nivel retribuita int-un mod extrem de atractiv.
Urmariti  “Conferintele web”  pentru a afla informatii detaliate referitoare la utilizarea sistemului si cititi planul de marketing. De asemenea va oferim posibilitatea de a participa la prezentarri ale afacerii si cursuri de perfectionare la sectiunea “ Planul de lucru”.


Incepeti utilizarea sistemului

Incepeti cu emiterea cardului dvs. de membru, accesand link-ul de pe pagina de pornire. O serie de instrumente utile si manuale le veti gasi dupa logare, la sectiunea       “Informatii utile”. Cele mai multe informatii pentru utilizarea sistemului SCnet sunt publice. Vedeti lista cu magazinele partenere din zona dvs. si incepeti sa faceti cumparaturi la partenerii SCnet.
Incepeti sa formati echipa inregitrand familia, prieteni si cunostinte prin intermediul linkului de inregistrare si completati formularul sau introduceti in browser linkul www.scnetromnia.com/ nume de utilizator al dvs. si apasati inregistre. Invatati si echipa sa faca la fel.
Cumparaturile facute de dvs. si impreina cu membrii inscrisi in echipa dvs. sunt motorl de pornire si acumulare de castiguri in contul dvs.. Fiecare cumparatura la partenerii comerciali reprezinta un ban economisit din bugetul familiei dvs..

Cand sunteti pregatit, putem discutaa mai multe despre castiguri. Pana atunci insa putem discuta urmatoarea tema:

Da, inteleeg idea, insa:

“NU SUNT MAGAZINE IN ZONA CARRE LOCUIESC SAU OFERTA NU ESTE INTERESANTA.”

 In anumite zone ale tarii suntem bine dezvoltati, insa in alte zone deocamdata nu suntem prezenti.
Incepand din februarie 2011, SCnet a incheiat peste 400 de contracte cu magazine care au devenit partenere. Multe alte acorduri comerciale sunt in curs de negociere, chiar si cu branduri mari, pentru a oferi o acoperire mai larga. In curand vom fi prezenti cu siguranta si in zona dvs..

“POT AVEA VRREO IMPLICARE IN ACEST PROCES DE DEZVOLTARE A RETELEI DE PARTENERI COMERCIALI IN TARA?”

Desigur, aveti doua posibilitati:
1.      Puteti deveeni referent SCnet. Odata ce aveti 25 de clienti inregistrati in echipa dvs. , lunar puteti  puteti participa la un curs de referenti. Dupa promovare, aveti posibilitatea de a incepe contactarea si negocierea magazinelor/afacerilor pe care doriti sa le inregistrati dvs.
2.      Puteti recomanda un magazin pe care dvs. v-ar placea sa il aveti ca prtener SCnet.
In aceasta situatie , va rog sa imi trimiteti datele de contact ale firmei ce va intereseaza, numele si numarul de telefon a unei persoane de contact  din partea magazinului/afacerii respective. Am rugamintea ca aceste date sa mi le trimiteti pe adresa mea de email.            In calitate de referent SCnet am sa iau legatura personal cu firma indicata de dvs. si am sa va anunt de rezultatele obtinute.“ POT FOLOSI CARDUL SCNET IN AFARA ROMANIEI?”

  Desigur, puteti sa va folositi de beneficiile sistemului SCnet, oriunde acesta este prezent cu o structura corporativa. Momentan sntem activi in 10 tari cu peste 2000 de magazine pe plan international. Inregistrarea membrilor se poate face la nivel global. Aveti posibilitatea de a va crea si dezvolta o echipa chiar si intr-o tara unde inca SCnet nu este prezent. 
Acest lucru, va aduce beneficii pe termen lung, atunci cand sistemul SCnet se va dezvolta in tara respectiva. De exemplu ganditi-va la inregistrarea unui prieten roman stabilit in Spania. 
Acesta la randul lui isi va inregistra familia, prietenii si cunostintele lui din Romania. Acestia vor folosi sistemul, iar prietenul dvs. castiga bani intr-o tara in care sistemul SCnet nu este inca operational, la fel si dvs.. Odata ce o taraa atinge un numar semnificativ de membri inregistrati incepem sa lucram activ la deschiderea activitatii in tara respectiva. Cu cat va creati o echipa mai repede intr-o tara in care SCnet inca nu este in curs de desfasurare cu atat mai repede veti obtine castiguri in momentul in care echipa deja creata va putea utiliza sistemul SCnet cand acesta va incepe sa activeze partenerii comerciali in tara respectiva. Sistemul SCnet retribuie castigurile in echipa indiferent de tara unde echipa dvs. activeaza.


“Exista limite?”

In principiu nu. SCnet este deschis pentru toate varstele, nationalitatile, religie si profesie.  Toate platile efectuate de catre SCnet sunt integral impozitate in conformitate cu legislatia in vigoare. In unele situatii, se aplica limitari impuse de lege pentru anumite profesii, cum ar fi functionarii publici, etc.


“AM MAI MULTE INTREBARI SI/SAU DORESC SA MA IMPLIC MAI MULT.”

In acest caz va sfatuiesc sa va consultati cu instructorul dvs. (persoana care v-a inregistrat) sau daca faceti parte din echipa mea ma puteti contacta pe adresa de email/messenger  cehan_emilian@yahoo.com  sau telefonic la numarul de telefon 0745715022.    

                               Cu stima, Cehan Emilian- referent SCnet

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adaugati un comentariu: