1 iul. 2012

Daca nu ar fi nu s-ar povesti despre SCnet Romania (if not would not tell)

 In continuare iti voi explica pe scurt despre SCnet Romania.
  Inainte de a incepe, mentionez ca NU TREBUIE SA DAI NICI UN BAN, TOTUL E GRATIS !! 

Am sa explic folosind un mod cat mai simplu pentru a fi pe intelesul oricarui cititor. conferinte scnetEste vorba de o firma internationala (SCNet sau Shopping Center Network), care face legatura intre 2 mari entitati:
1 - clientii permanenti (care pot fi persoane fizice sau juridice)               
2 - partenerii comerciali (firmele de servicii sau produse)

SCnet a semnat contracte de colaborare cu diversi partneri comerciali din TOATE domeniile de activitate, care vor oferi  un anumit discount tuturor clientilor permanenti care cumpara de la ei.  

 Ce trebuie sa faci tu? 
Dai click pe acest  http://www.scnetromania.com/cehanemilian si te inregistrezi gratuit completand formularul de inscriere de la sectiunea Inregistrati-va. Pe urma vei obtine un link identic cu al meu acesta fiind format din siteul oficial si username-ul ales de tine. 

 Cum functioneaza?
Cu riscul de a ma repeta iti spun ca totul este gratuit. Tu inregistrezi persoane asa cum te-ai inregistrat tu, le propui sa faca cumparaturi de la comerciantii din sistemul SCnet si Tu vei primi comision din cumparaturile facute de acestia la magazinele partenere.

Acesta este un sistem de fidelizare client. Mergem la Partenerii nostri comerciali, facem cumparaturi la ei, le spunem id-ul nostru SCnet, achitam pretul integral si apoi ei ne vireaza bani in cont.
Atentie! Discounturile la acesti parteneri pot fi si de pana la 65-80%. Deci avem motive sa folosim acest sistem.
Daca cel pe care il inscrii va face cumparaturi vei primi si tu procent % din discountul primit de el.

Ai mai facut cumparaturi si pana acum. Poate ai mancat o pizza la o Pizzerie si a fost foarte buna. Ai recomandat-o insa Pizzeria nu ti-a dat nici un suc pentru asta. Folosind acest sistem te asigur ca vei primi bani cash in cont si vouchere pe care le poti directiona catre orice comerciant din sistem pentru a beneficia de serviciile si produsele sale. 
Comerciantii sunt din toate domeniile de activitate si sunt comercianti obisnuiti dar care ofera discounturi atractive.voucher scnet
Suntem oameni obisnuiti dar cumparam altfel si suntem platiti pentru asta.


Iti propun sa vii in echipa mea pentru a dezvolta impreuna o afacere stabila si pe termen lung. Tu trebuie doar sa inregistrezi, sa inregistrezi si iar sa inregistrezi persoane. 
site scnet
Poate nu toate vor face afacerea dar sunt sigur ca va vor fi cateva carora li se va aprinde beculetul pentru ca avem de castigat foarte multi bani.Am pus aceste poze in mod special pentru ca sa le vezi Tu. Si luna de luna alti oameni sunt premiati.
 Aceste poze sunt de pe pagina oficiala de face book SCnet Romania http://www.facebook.com/scnetro
Acesti oameni au castigat si castiga in continuare bani din aceasta afacere ca si mine. 

cota 1400 scnet
Beneficii gratuite ex: pagina profesionala web cu unelte profesionale, avantaje la cumparaturi, afacere gratuita si nu in ultimu rand castigi din consumul tau si al celor care oricum isi fac cumparaturile zilnice sau obisnuite.

Cu stima, Cehan Emilian
email: cehan_emilian@yahoo.com
tel: 0745715022 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adaugati un comentariu: