11 iun. 2012

Franciza SCnet - Afacere fara investitie si cu experienta altora


Sa presupunem ca aflati prin diferite mijloace (din presa, de la cunoscuti, printr-un contact personal) ca cineva desfasoara o afacere interesanta si foarte profitabila si vi se pare ca respectiva afacere ar fi foarte potrivita si pentru dvs. Ati vrea sa demarati ceva similar, dar... cum sa procedati?

http://www.scnetromania.com/cehanemilianIn mod sigur, intreprinzatorul care detine afacerea s-a lovit de o gramada de greutati pana sa obtina succesul care v-a incantat pe dvs. Poate ca exista si unele secrete, pe care e foarte greu, daca nu imposibil, sa le descoperiti singur de aceea doresc sa formez o echipa. Si atunci se pune intrebarea: oare merita sa bajbaiti dupa raspunsurile la toate problemele care apar, cand stiti cu siguranta ca cineva are deja aceste raspunsuri?

Solutia este urmatoarea: s-ar putea ca intreprinzatorul in cauza sa fie dispus sa va furnizeze, in anumite conditii, toate informatiile de care aveti nevoie pentru a pune pe picioare o afacere similara. Practic, veti putea "clona" aceasta afacere, bucurandu-va, de ce nu, de acelasi succes. Sistemul de parteneriat care face posibil acest lucru se numeste franchising.

 Aceasta Franciza " SCnet " nu este nici un mister. Afacerea se bazeza pe directioarea cumparatorilor obisnuiti catre anumiti parteneri comerciali care platesc prin procent % din cumparatura facuta prin SCnet clientului care a venit prin recomandare.  
Atat Partenrii Comerciali cat si cumparatorii se inregistreaza gratuit in sistemul de fidelizare. Comerciantul semneaza un contract de publicitate si plateste doar cand clientul face cumparaturi de la el prin discountul acordat.

 Pentru mai multe detalii va invit sa urmariti - Prezentarea video -
 Va puteti inregistra gratuit completand formularul de la sectiunea " Inregistrati-va"

 Cu stima, Cehan Emilian
email: cehan_emilian@yahoo.com     
      tel: 0745715022

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adaugati un comentariu: