13 mai 2012

Afacere gratuita pentru familia noastra


Fiecare familie  are cheltuielile sale zilnice sau lunare: mancare, telefonie, internet, cablu tv, curent, gaz, benzina/motorina etc, cat si cheltuieli ocazionale: vacante (cazare si masa, transport), mobila, masina, electronice/electrocasnice etc.

- Din acesti bani  platiti vi se intoarce ceva de la comerciant inafara de produsul/serviciul cumparat/prestat?

- Cum ar fi daca ati primi inapoi o suma cuprinsa intre 5% si 60% din banii cheltuiti? 
- Si mai mult decat atat sa va puteti inscrie intr-un astfel de sistem fara nici o taxa pe care sa trebuiasca sa o platiti vreodata fata de SCnet Romania?
- Cum este posibil?

Foarte simplu. Prin crearea unui grup de consumatori care sa negocieze direct cu producatorii si comerciantii discounturi  prin SCnet Romania.
* Un singur cumparator, pentru un produs, poate obtine de la comerciant/producator un discount de 1% dar 10.000 de cumparatori printr-un reprezentant pot negocia, pentru acelasi produs, un discount de la 5% in sus! 

 De aceea SCnet retine doar 1% pentru functionarea sistemului, diferenta de discount o va primi cumparatorul.

Din acest motiv este important ca sa formam o comunitate cat mai mare de cumparatori, fara costuri de intrare/mentinere/intretinere a aceastei baze de date, pentru a putea negocia discounturi cat mai mari!


In mare cam asta-i. Sigur, mai sunt multe detalii dar le vom discuta cand veti avea timp. Daca v-ati decis sa va inscrieti in sistem – repet este singurul sistem in care nu platiti niciodata vreo taxa de inscriere sau mentinere in sistem – accesati:ahttp://www.scnetromania.com/cehanemilian

Ganditi-va: nu trebuie sa platiti nimic.
Dupa ce v-ati inscris rugati-i pe prietenii dvs sa se incrie in acelasi conditii prin contul dvs:www.scnetromania.com/userulmeu unde puteti vizualiza structura, cumparaturile si multe alte informatii.
Pentru inregistrare accesati :    http://www.scnetromania.com/cehanemilian Cu stima, Cehan Emilian

Tel   0745715022;        

Email: cehan_emilian@yahoo.com 


Un comentariu:

Adaugati un comentariu: