14 mar. 2012

Va ofer posibilitatea de a castiga si economisi bani

Am aflat un mod foarte placut de a economisi si castiga bani, care pe scurt consta in faptul că la fiecare achizitie(cumparatura), va fi rambursata pana la 50% din valoarea cumparaturilor!

Este vorba de o retea de cumparare, in care inregistrarea este gratuita, unde nu exista obligativitatea de a cumpara si in plus exista si o reducere pe care o primiti de la partenerii comerciali! 

Daca inregistrati persoane in aceasta retea, care isi vor face cumparaturile necesare de la partenerii nostri comerciali dvs. veti primi procent % (bani) din cumparaturile achitate de acestia la comerciantii din sistem.

Parteneri comerciali: Vodafone (discount 5% lunar la servicii de telefonie si internet mobil), Grawe Romania Asigurare (5-50%), Benzinariile Helios (3,5%), Pizzeria Pizza Di Livio (10%), Paolo Marconi (10%), Pelican Taxi (10%), Daniel Taxi (10%), Pizzeria Gente (10%), Expert PC (4,5-20%), Estival Travel (3-10%), Club Ring (5-50%), Stomarix (8-40%), Hotel Cota 1400 Sinaia (15-35%) etc
Gasiti pe acest link http://scnetromania.com/partneri.php  toti partenerii nostri. ( in momentul de fata sunt 363 de comercianti cu 2000 de puncte de lucru in toata tara).

  Produsele si serviciile oferite de partenerii comerciali din sistem sunt cunoscute de toata lumea pentru ca de fapt sunt chiar cele pe care le folosim aproape zilnic ( produse sau servicii: alimentare, de curatenie, de ingrijire personala, birotica, incaltaminte, imbracaminte, carburanti, dentist etc)
 Primid discount de la acesti comercianti vom fi motivati sa facem cumparaturi de la ei si sa le inregistram si pe cunostintele noastre. Vom face cu siguranta acest lucru pentru ca noi vom primi procent % din cumparaturile facute de acestea ( dvs. inregistrati persoane, le directionati si veti primi bani pentru asta)

Informatii detaliate despre cele mai sus prezentate aflati pe site-ul nostru (in format audio şi video la Galerii 3D), precum si date despre conferintele web de luni pana vineri incepand cu ora 19.30.

 Inregistrarea nu presupune costuri, riscuri sau alte obligatii din partea dumneavoastra. Acest sistem se numeste Shopping Center Networw sau prescurtat SCnet. Clientii si Partenerii Comerciali se inscriu gratuit in acest sistem de fidelizare client si impreuna au o afacere stabila si pe termen lung. Aceasta afacere nu presupune cumpararea de produse ci recomandarea. Cumparati doar produsele de care aveti nevoie sau veti recomanda aceste magazine veti fi platit. Avem o adevarata afacere din discounturi.

Daca va place aceasta idee simpla si eficienta de a castiga si economisi bani va puteti inregistra chiar acum completand formularul de inregistrare de la sectiunea "Inregistrati-va" de pe acest link:   http://www.scnetromania.com/cehanemilian  

 Va doresc cumparaturi placute si un portofel cat mai plin.      

Cu stima, Cehan Emilian                                             
 Mobil: + 40 745 715 022
E-mail: cehan_emilian@yahoo.com                  
Yahoo ID: cehan_emilian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adaugati un comentariu: