2 mar. 2012

Restaurante, Cluburi si Baruri

Restaurante, Cluburi si Baruri din întreaga ţară aşteaptă clienţii SCnet!


Clienţii Shopping Center Network dispun în momentul de faţă de peste 20 de pizzerii, cafenele, baruri, restaurante, cluburi, chiar şi cofetării, care oferă reduceri de până la 50% la diferite produse şi servicii! 

   Pizzeria Gente din Cluj-Napoca oferă clienţilor SCnet o reducere de 10% la toate produsele, iar Pizza 21 din Odorheiul Secuiesc 15%. 

   Şi restaurantele se întrec în oferte, din ce în ce mai atractive, reducerile din acest segment situându-se între 5-20%. "Restaurant & Pensiune La Palia" va invita sa va petreceti timpul intr-o ambianta deosebita, cu servicii specializate in domeniul hotelier si in organizarea de diverse tipuri de evenimente: nunti, botezuri, zile de nastere, mese festive, intalniri de afaceri. 
Discount: la restaurant: 15.00%, la organizari evenimnte: 20.00%


  Tulipan Bistro din Sfântu Gheorghe oferă, de asemenea, o reducere de 10%, iar Restaurantul Tribel din aceeaşi localitate 15%. Clienţii SCnet beneficiază de reduceri şi în restaurantele hotelurilor sau pensiunilor partenere astfel: 5% la restaurantul Vilei 69 din Cluj-Napoca; 8% la Vila President din Zalău; 10% la Restaurant Balada - Complexul Bazna, Hotel Central - Mediaş, Pensiunea Csilla – Săvădisla, Pensiunea Gőrgő – Sf. Gheorghe, Hotel Olimp – Cluj-Napoca, Pensiunea Dynasty 

Hărman, Ganessa – Sf. Gheorghe; până la 20% la restaurantul din cadrul Hotel Select din municipiul Bistriţa şi 15% la Hotel Restaurant Park – Sfântu Gheorghe. 

   Printre cafenele şi barurile partenere SCnet se numără El Vino din Bucureşti, care oferă o reducere de 5 procente şi Mokka din Odorheiul Secuiesc, cu un discount de 20% la toate produsele! 

   Cofetăria Bunicuţei cu cele două puncte de lucru din Miercurea Ciuc oferă o reducere de 10% la produsele de cofetărie, torturile pentru nunţi sau evenimente speciale şi prăjituri. 


  Cea mai semnificativă reducere din acest sector de activitate este oferită de către Clubul Ring din Cluj-Napoca. Clienţii SCnet beneficiază de 50% reducere la taxa de intrare, un discount de 20% la intrarea la evenimentele speciale organizate de club şi 5% la consumaţie. De asemenea, Boemic Heaven Lounge Bar oferă 10 procente reducere la biletul de intrare la evenimente şi la băuturi. 

Poftă bună şi la cât mai multe reduceri!


Pentru a beneficia de discounturi trebuie doar sa completati formularul de la sectiunea "Inregistrati-va". Dupa ce veti accesa acest buton veti gasi unul similar in partea stanga. Il accesati si veti completa formularul de inregistrare.

Atentie! Inregistrarea in SCnet nu presupune obligatii de cumparare sau plata unei anumite taxe de membru din partea dumneavoastra. Acesti Parteneri Comerciali va ofera discounturi si bani inapoi din cumparaturile facute de dvs. si cei inscrisi de dvs. la ei. Este un sistem de fidelizare gratuit pentru cumparatori si pentru comercianti. 

Atentie! Se pot castiga bani doar recomandand acesti Parteneri Comerciali. Cum? Oamenii cunosc aceste produse si le cumpara in fiecare zi insa nu primesc nimic inapoi, poate un simplu " Va multumim". Dar daca  ii inregistrezi gratuit asa cum te-ai inregistrat tu si ii directionezi catre acesti Comercianti vei primi procent din cumparaturile facute de cunostintele tale. De asemenea, vei primi bani si din cumparaturile persoanelor inscrise de cunostintele tale care au facut la randul lor ce ai facut si tu. Adica se vor inregistra.

 Dupa inregistrare vei primi mai multe detalii. 
 Cu stima, Cehan Emilian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adaugati un comentariu: