10 mar. 2012

Germania, venim!

  Incepand de ieri 9 martie 2012: Promoţie pentru deschidere Germania !!! Nu rataţi ocazia unică sa fiţi prezenti cu pozitii (PP-uri) într-o ţară în care puterea de cumpărare este mai mare de 10 ori decât acasă în România.Cu 308 lei (in loc de 440) primim 1 PP activ in arborele binar românesc si înca 1 PP activ in arborele binar german.  Cumparand 3 PP - uri cu 308 lei in sistemul binar romanesc primiti inca 4 PP - uri in binarul Germaniei.
   Vă reamintesc, banii obtinuti din PP-urile dezvoltate pe Germania nu pot fi retrasi cash ci se pot cumpăra doar noi pp-uri până la maturizare 30/30 după care vom putea retrage cash.   
 Detailii:
  Cine nu și- ar dori să trăiască într-o ţară în care puterea de cumpărare este mai mare de 10 ori decât acasă în România? Din păcate, acest lucru este posibil doar pentru puțini oameni , care au cunoştinţe de limbă germană şi curaj să facă acest pas. 

  Însa de ce să nu profităm de cei peste 80 de milioane de germani care vor primi în curând posibilitatea de a devenii membrii a celei mai noi filiale SCNet World. Cu siguranţă printre prietenii şi familia dvs. veţi găsi anumite relaţii cu persoane care locuiesc şi muncesc în Germania, cu cine să vă puteţi dezvolta structura(rețeaua) dvs. 


  Odată cu debutul fiecărei ţări, se oferă o oportunitate fantastică pentru toţi clienţii, partenerii şi pentru cei care se înregistrează acum în sistem. Fiecare ţară are propriul sistem binar.  
Fiecare cu 6 clase economice diferite (ex. România are propriul sistem binar cu 6 clase economice, iar Germania va avea un alt sistem binar cu alte 6 clase economice). Clienţii existenţi din Germania și din ţările deja active, cei care decid să intre în sistem acum, şi care plătesc avansuri pentru cumpărături în ţările care încă nu au fost oficial deschise, primesc un imens avantaj: acestora li se dublează poziţiile! 


  De exemplu, dacă o persoană din Germania plăteşte acum un avans în România, atunci la deschiderea oficială in Germania, PP-urile se vor divide, dar îşi vor păstra numărul. Mai exact, numărul iniţal de PP-uri se va transfera în Germania, însă acelaşi număr de PP-uri va rămâne şi în sistemul binar din România. 

  Fiecare poziţie plătită cu o valoare de ex. 220 RON, la maturizare va valora 2200 RON. După transferul în Germania, valoarea depusă poate fi cheltuită ca şi avans (ex. 50 euro in CE I), iar PP-urile la maturizare (500 de Euro in CE I) aduc câștiguri și în Germania. Singura condiţie impusă, pentru ca acest transfer să fie posibil, este că tot câştigul obţinut din valoarea transferată să fie investit în plata a noi PP-uri. Acest lucru este necesar deoarece poziţiile transferate în noua ţară sunt foarte aproape de rădăcina arborelui binar. 


  Această oportunitate se oferea iniţial doar celor care activau în ţările în care încă nu a pornit SCnet-ul. Cu toate acestea, am decis să le oferim această şansă şi clienţilor permanenţi din ţările active, ca şi ei să se poată bucura de avantajele acestui sistem. În acest scop, am introdus poziţile promoţionale. Pentru obţinerea unei poziţii promoţionale în clasa economică I, trebuie depus un avans suma de 308 RON. Pentru această sumă se acordă o poziţie în România, iar când va debuta şi Germania, se va aloca un PP în valoare de 50 de Euro, care poate fi cheltuit la partenerii comerciali din Germania dupa prima maturizare a fiecarei pozitii. Poziţia din Germania se va maturiza şi va aduce un câştig de aproximativ 500 de Euro. Mai mult decât atât, se va recunoaşte şi meritul dvs. pe treapta de carieră. În clasa a II-a economică un PP promoţional are valoarea de 924 RON, creând o valoare de 150 EUR in Germania. 

Noutate ! Atunci când cineva depune un avans pentru trei PP-uri promoționale, va primi al patrulea PP in plus, gratuit, în Germania. Bineînțeles această condiție se referă la clasele economice I și II și se poate multiplica in sensul în care la 6 PP-uri promoționale se vor aloca 2 PP-uri gratuite, la 9 PP-uri promoționale 3 gratuite și așa mai departe … 

Deschiderea arborele binar viu Germaniei se preconizează a fi în septembrie 2012, iar până atunci aveţi posibilitatea să câştigaţi dublu! Data limită pentru plată şi pentru plasarea PP-urilor este stabilită pentru 27 aprilie 2012, ora 23.59. Până atunci, PP-urile obţinute în România trebuie să fie plasate în arborele binar românesc. 

Pentru plasarea acestor PP-uri promoţionale cand se deschide Germania, vom oferi instrucţiuni pentru cei eligibili, privind condiţiile, la momentul oportun. PP-uril promoţionale nu crează comisioane din parităţi între ele. Însă în momentul în care se plasează cel puţin un PPA, care nu este PP promoţional, sau un PPB, atunci PP-urile promoţionale ințial plasate vor deveni active şi vor fi comisionate conform planului de marketing. PP-urile promoţionale oferă puncte de carieră, însă nu şi comisioane de structură. 

Trebuie profitat de această posibilitate, deoarece în momentul în care arborele binar al unei ţări este foarte tânăr, cu puţin efort, şansele de câştig sunt enorm de mari. 

Reduceri şi oportunităţi sunt peste tot, în România, în Germania şi între ele, chiar şi pe drum în Ungaria. Echipa SCnet România vă doreşte distracţie la maxim în câştigarea banilor şi cheltuirea lor pe plan internaţional.


 Daca va place ideea de a castiga bani din cumparaturile clientilor germani. 

Dupa inregistrare am sa va ofer mai multe detalii.
 Cu stima, Cehan Emilian
telefon 0745715022                                              
YM romania.scnet@yahoo.com
YM cehan_emilian@yahoo.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adaugati un comentariu: