22 mar. 2012

Consumul se poate transforma in castig


Am aflat un mod foarte placut de a economisi si castiga bani, care pe scurt consta in faptul că la fiecare achizitie(cumparatura), va fi rambursata pana la 50% din valoarea cumparaturilor!

 Este vorba de o retea de cumparare, in care inregistrarea este gratuita, unde nu exista obligativitatea de a cumpara si in plus exista si o reducere pe care o primiti de la partenerii comerciali! Daca inregistrati persoane in aceasta retea, care isi vor face cumparaturile necesare de la partenerii comerciali din retea dvs. veti primi procent (bani) din cumparaturile achitate de acestia la comerciantii din sistem.

Parteneri comerciali: Vodafone (discount 5% lunar la servicii de telefonie si internet mobil), Grawe Romania Asigurare (5-50%), Benzinariile Helios (3,5%), Pizzeria Pizza Di Livio (10%), Paolo Marconi (10%), Pelican Taxi (10%), Daniel Taxi (10%), Pizzeria Gente (10%), Expert PC (4,5-20%), Estival Travel (3-10%), Club Ring (5-50%), Stomarix (8-40%), Hotel Cota 1400 Sinaia (15-35%) etc

Partenerii comerciali ii puteti vedea pe acest link 
http://scnetromania.com/partneri.php  

Informatii detaliate despre cele mai sus prezentate aflati pe site-ul nostru (in format audio si video la Galerii 3D), precum si date despre conferintele web de luni pana vineri de la ora 09:00 dimineata si orele 21:00 seara.
 Link conferinta 
http://login.meetcheap.com/conference,63273050  

Despre aceasta uimitoare oportunitate de afacere gasiti toate informaţiile disponibile pe site-ul meu, http://www.scnetromania.com/cehanemilian , fara nici o obligatie si fara costuri de inregistrare.

Avantaje: -Fara taxa de inregistrare !
             - Fara cotizatie de membru !
             - Fara costuri lunare sau obligatii !
             - Fara obligatia de cumparare !
             - Fara seminarii obligatorii !
             - Fara risc !

 Dupa inregistrare veti primi gratuit o pagina web (birou virtual cu unelte profesionale) in care va veti loga cu userul si parola completata in formularul de inregistrare.

Cu stima, Cehan Emilian
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adaugati un comentariu: