23 feb. 2012

Intrebari frecvente ale membrilor si viitorilor membri SCnet


SCnet este o afacere serioasa ?

  Poti gasi Shopping Center Network (SCnet - denumirea prescurtata) inregistrata pe 
www.listafirme.ro  
si de asemenea poti cauta si pe google sau youtube pentru a te edifica.  


 Unde pot vedea magazinele partenere?
 In pagina www.scnetromania.com oricine poate vedea partenerii comerciali chiar daca nu este inscris. Acceseaza rubrica "parteneri" de pe partea stanga, apoi "tabel parteneri".


 Am fost la cumparaturi si vanzatorul nu stia nimic despre SCnet.
  Exista situatii cand un nou partener comercial SCnet are  zeci, sute de angajati care lucreaza in ture si referentul inca nu a reusit sa-i instruiasca. Verifica daca respectivul comerciant are afisat la intrare Logo-ul "Partener SCnet". Pentru orice nereguli semnaleaza la info@scnetromania.com  sau la indrumatorul tau.

    
 M-am inregistrat mai demult si nu ma mai pot loga.
  Este foarte posibil sa ai o conexiune slaba la internet si prea multe ferestre deschise. Mai este posibil ca in acel moment sa fie foarte multe accesari si aceasta este de fapt o protectie a serverului. Incearca din nou peste cateva secunde sau minute.

  Pentru ce trebuie CNP- ul.
  Scnet este inregistrata la Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu numarul 19370. 
  Fara CNP nu se poate desfasura o relatie legala intre tine si SCnet. SCnet va plati 16% impozit la stat din toate castigurile tale. Mai multe detalii in 
www.scnetromania.com > protectia datelor (jos).


  Cum procedez ca sa primesc comisioanele?
  Logheaza-te > informatii utile > descarca > Procedura de retragere comision


 Nu mai stiu parola. 
  Apasa butonul "am uitat parola". Vei primi o parola noua.

 
  Noua parola nu merge.  
  Acest lucru se intampla extrem de rar. Daca totusi se intampla, este foarte posibil sa ai o conexiune slaba la internet si prea multe ferestre deschise. Mai este posibil ca in acel moment sa fie foarte multe accesari pe site. De asemenea este posibil ca sistemul sa fie inchis temporar pentru upgrade-uri. Incearca din nou peste cateva minute.


  Unde vad cumparaturile mele?
   Logheazate-te > datelele mele > cumparaturile mele. Alege intervalul de la / pana la si apasa "cautare".


  Am facut o cumparatura si aceasta nu apare in biroul virtual.
  SCNet factureaza in data de 5 si 20 ale lunii. Dupa facturare comerciantul are la dispozitie 8 zile lucratoare pentru achitarea facturii. Verifica mai tarziu. Sau...
  Este posibil ca atunci cand ai dat id-ul sa fi gresit o cifra si cumparatura ta sa apara la o alta persoana sau la un id inexistent. Veifica corectitudinea id-ului tau ori de cate ori faci o cumparatura. Trecet-ti tu personal id-ul pe bonul de casa si da-l vanzatorului sa-l stampileze. Semnaleaza indrumatorului tau orice neregula sau la 
info@scnetromania.com


 A trecut foarte mult timp de la cumparatura mea si totusi aceasta nu apare in biroul virtual.
  Te rugam sa trimiti dovada cumparaturii tale la 
info@scnetromania.com  sau la indrumatorul tau.


   In dreptul cumparaturii mele in biroul virtual apare: Inregistrat, Facturat sau Realizat. Ce inseamna?

  Inregistrat: Comerciantul a inregistrat cumparatura ta in biroul sau virtual

  Facturat: SCnet a trimis factura comerciantului si urmeaza a fi platita in 8 zile

  Realizat: Comerciantul a achitat factura si comisioanele s-au distribuit conform planului de marketing. 
                 Verifica Cont Restituire si Cont Acumulare.


 M-am inregistrat si nu stiu ce trebuie sa fac. Cum aflu mai multe?
  In pagina 
www.scnetromania.com  > Atentie Start gasesti toate detaliile. Vezi filmul de prezentare de la "Galerii 3D" , asista la webconferinte, contacteaza-ti indrumatorul.


  Nu stiu cine imi este indrumator / Nu-mi place indrumatorul meu.
   Ai tot dreptul sa lucrezi cu oricine din linia ta ascendenta. Solocita datele de contact ale indrumatorilor tai la 
 info@scnetromania.com 


  Ce inseamna Cont Intermediar ?
  Aici vedeti banii dvs incarcati din cash in bani virtuali (pentru vaucere si/sau pp-uri). Pentru a incarca bani in acest cont completati Formular Comanda, trimite-ti-l la info@scnetromania.com si asteptati factura de la SCnet pe mail. Mergeti sa o achitati la UniCredit bank (comision zero). In maxim 48 de ore veti gasi banii in Cont Intermediar.


  Vreau sa merg la SCNet Day. Cum procedez ?

   Vreau sa devin referent. Te inregistrezi pe acest link http://www.scnetromania.com, trebuie sa ai minim 25 de cumparatori inscrisi in echipa ta, directi si indirecti. Vezi cand si unde este urmatorul curs de referenti (vezi Logare > informatii Utile > Seminarii). Pentru a te programa trebuie sa bifezi asta in formular participare la SCnet Day (Logare > Informatii Utile > Descarca > Formular SCnet Day) sa-l scanezi si sa-l trimiti la info@scnetromania.com cu minim 2 zile inainte. si asta trebuie scos. este online acum.  

   
  Ce inseamna Cont Acumulare ? 
  Aici vezi banii tai acumulati din toate discounturile ce depasesc 4 %. De exemplu, te-ai cazat la un hotel cu discount 35% si ai platit 100 lei. Tot ce depaseste 4%, in cazul nostru 31 lei, intra in acest cont. In momentul in care ai acumulat 220 lei primesti o "Participare Profit" cate intra in arborele binar si genereaza in timp castiguri pana la 2200 lei, conform Planului de Marketing.


 Ce inseamna Cont Restituire?
  Aici se aduna toate restiturile din cumparatura ta 1 % si din cele 4 nivele formate dupa tine cate 0,5%


  Ce inseamna Cont Comision?
  Aici se aduna toate comisioanele tale cash din sistemul binar (2/2=44ron, 4/4=66ron, 8/8=88ron, etc) si din cairera (6,6ron/punct la nivel 1; 8,8ron/punct la nivel 2, etc) si din comisioanele din binar ale descendentilor tai directi si indirecti pana la infinit. (la nivel unu 7%, la nivel doi 9%, etc).


 Ce inseamna Cont Vouchere? 
  Aici se aduna bani exclusiv pentru cumparaturi cu voucher (la fiecare 30/30 primesti 1584 lei sau mai mult, functie de clasa economica in care ti s-a dezvoltat PP-ul respectiv)
  

  Ce inseamna Cont Avans / Cum cheltuesc avansul ?
  Daca te-ai horatarat sa te activezi  in sistemul binar, toti banii pentru care ai obinut PP-uri devin disponibili aici imediat pentru a fi cheltuiti ca fractii la crearea fiecarui voucher.


  Cum imi vad colaboratorii ?
  Logare > datele mele > lista colaboratori > introduceti numarul de linii > Reincarca


 Cum aflu din ce localitate este un colaborator ?
  Logare > Datele mele > Cauta Colaboratori > introduceti numele in campul "cautare" din dreapta si asteptati


 Cum aflu toti colaboratorii dintr-un oras / judet ?
  Logare > Datele mele > cauta Colaboratori > treceti orasul sus > Cautare


 Ce este un voucher si cum se face?
  Ai observat la anumite magazine afisat pe usa diverse tichete cadou gen GustoPass sau de alt tip. In acelasi mod te poti prezenta cu vouchere SCnet emise de tine din biroul virtual. Scoti acest voucher la imprimanta si te prezinti cu el la magazin. Comerciantul primeste unul identic cu aceleasi coduri de siguranta -cifre si litere - si in maxim o zi bancara are si banii in cont. Cheltuiesti acest voucher ca un tichet de masa oarecare. Este valabil doar insotit de cartea de identitate si numarul tau ID scnet.


 Nu am card SCnet. Cum obtin unul?
  Logheaza-te > date personale > Creaza card. Vei primi un fisier in format .pdf pe care il poti scoate la imprimanta si il poti plastifica, sau il poti introduce direct intr-un ecuson tip abonament. Mai poti solicita card de la SCnet la pretul de 5 lei sau indrumatorul tau iti va da un card tip blank pe care trece numele tau, site-ul si id-ul tau. Asemenea "blank-uri" se pot cumpara la set de 100 bucati pret 30 lei. 
 Nu cardul in sine este important, ci numarul ID trecut pe el.


  De ce ar semna un comerciant parteneriatul cu SCnet?
  - SCnet va face reclama gratuit acestui comerciant pe site si prin newsletterele trimise cumparatorilor. 
  -. Comerciantul va primi un numar de clienti care in alte conditii probabil ca nu l-ar fi cautat niciodata. Clientii multumiti de restituirile banesti SCnet vor recomanda cu caldura acest comerciant.
  -. Prin emiterea de vaucer, comerciantul primeste bani in cont inainte ca clientul sa faca cumparatura. Va avea siguranta fidelitati acestui client si poate folosi deja acesti bani inainte ca clientul sa vina sa-si ia produsele/serviciile respective.
  -. Chiar daca inca nu sunt cumparatori in orasul respectiv, Comerciantul isi asigura un loc in SCnet. Pentru ca SCnet nu accepta decat 10% din comerciantii dintr-o zona pe un anumit domeniu. Daca o alta firma va dori sa fie in SCnet aceasta va fi acceptata doar daca este la o distanta suficienta incat sa nu o incurce pe cealalta, fie nu va fi deloc. (in orasele mici)
  -. Comerciantul nu risca nimic deoarece nu plateste nimic. Comisionul de publicitate platit catre SCnet (cel afisat pe site +TVA) este achitat din banii clientului si doar dupa ce s-a efectuat tranzactia = eficienta 100%. Nu necesita un buget suplimentar pentru publicitate.
  -. Un comerciant inteligent isi va inscrie gratuit angajatii si parteneri de afaceri in SCnet. In acest mod, chiar daca aparent este o pierdere prin faptul ca va plati catre SCnet procent, patronul va incasa 0,5% din TOATE cumparaturile acestora, ale familiilor lor, ale partenerilor de afaceri, ale clientilor si ale descendentilor lor, pe 4 nivele, orice ar cumpara si de oriunde din SCnet. (vezi prezentarea afacerii- modulul 1)


  Vreau sa devin referent 
  Trebuie sa ai minim 25 de cumparatori inscrisi in echipa ta, directi si indirecti. Vezi cand si unde este urmatorul curs de referenti (vezi Logare > informatii Utile > Seminarii). Pentru a te programa trebuie sa bifezi asta in formular participare la SCnet Day (Logare > Informatii Utile > Descarca > Formular SCnet Day) sa-l scanezi si sa-l trimiti la info@scnetromania.com cu minim 2 zile inainte. Participarea la curs este gratuita si independenta de seminar.
 

 Ce este mai important? Sa pun PP-uri (pozitii) in sistemul binar sau sa merg la SCnet Day ?
  Amandoua sunt la fel de importante. Totusi, daca ai aceasta dilema mergi mai intai la SCNet Day sa te edifici in privinta afacerii.

   
Astept mai departe sugestii si alte intrebari. In aceasta afacere gratuita nu veti fi singur(a). Colaboram si ne ajutam  colaboratorii noi inregistrati. Le  punem la dispozitie toate informatiile necesare pentru 
a-si dezvolta propria afacere. 

 Daca va place ideea (click pentru redirectionare la pagian oficiala unde veti gasi un buton similar in stanga, dupa ce il veti accesa va aparea formularul pe care trebuie sa il completati cu datele dumneavoastra lasand completate casutele " ID Instructor" completati  - 062478 si la " Telefon Instructor" - 0745715022  )

  Acesta sunt eu si chiar sunt fericit sa stiu ca am reusit sa va raspund la o parte din intrebarile dvs. legate de SCnet. Daca aveti si alte intrebari contactati-ma.
 Cu stima, Cehan Emilian


telefon 0745715022                                              
YM romania.scnet@yahoo.com
YM cehan_emilian@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adaugati un comentariu: