16 feb. 2012

Cu SCnet Romania iti poti schimba situatia financiara


 Este o afacere bazata pe cumparaturile dvs de zi cu zi. Nu sunteti obligat sa cumparati ceva anume. Partenerii nostri Comerciali nationali ( ii puteti vedea pe acest link http://www.scnetromania.com/partneri.php) sunt peste 450 in momentul de fata si sunt din toate domeniile de activitate. Numarul membrilor SCnet creste in fiecare zi. De asemenea si numarul Comerciantilor creste in fiecare zi. Pentru a face parte din comunitatea SCnet nimeni nu plateste nimic (nici Partenerul Comercial si nici Clientul SCnet). 
Shopping Center Network Romania (SCnet) afacere fara investitie. Inregistrandu-va gratuit in sistemul SCnet beneficiati de discounturi, bani cash, vouchere si procent % (care poate fi de pana la 60%, acest lucru depinde, de ce discount ofera Partenerul Comercial ales de dvs.) din cumparaturile facute dvs. sau de cei inscrisi de dumneavoastra in SCnet. Sunt 12 cai de castig si nu trebuie sa platiti nimic.

Beneficiile Clientului SCnet - din momentul inregistrarii beneficiati GRATUIT de o pagina web (birou virtual) in care puteti vizualiza persoanele inscrise de dvs. persoanele inscrise de inscrisii dvs, contul de restituire (sumele ce va revin in urma cumparaturile facute de dvs si personele inregistrate sub dvs in SCnet) precum si alte unelte profesionale cu care sa va administrati foarte usor propria afacere. 
Cum se veti primi banii?
Foarte simplu. Din biroul virtual( pagina dvs. web) veti putea emite voucher si directiona catre partenerul comercial la care doriti sa faceti cumparaturi sau ii puteti scoate cash.
Cu SCnet Romania iti poti schimba situatia financiara, deci acum numai de tine depinde, doar tu iti poti hotari viitorul.
Daca te-ai decis, actioneaza.
Inregistreaza-te si obtine calitatea de membru. SCnet este motorul pentru afacerea pe care ti-o doresti.
Inregistrarea se face gratuit click:
Apoi apasa pe butonul roz " Inregistrati-va" 
si completeaza corect toate spatiile.
 
La rubrica " ID Instructor" completeaza  - 062478
 
si la " Telefon Instructor" - 0745715022
Imediat dupa inscriere verifica-ti link-ul activ de forma celui de sus (dar cu Username-ul ales de tine)

Felicitari.
Acum ai pagina ta gratuita pe care se fac urmatoarele inscrieri la fel de usor.
Parcurge paginiile site-ului , intra in biroul virtual , documenteaza-te atent despre aceasta afacere, apoi stiu ca o sa ai intrebari.
Acum poti incepe sa faci promovare (inscrii membri familiei, toti prietenii, cunostintele, colegii, vecinii, . . etc)
Aţi înscris deja 25 de persoane în SCnet sau sunteţi pe cale să ajungeţi la această cifră?
În acest caz puteţi deveni referent SCnet!
Ca şi referent, înscrieţi parteneri comerciali în sistem şi primiţi comisioane din cifra lor de afaceri.
Seminariile de referenti au loc periodic şi sunt în totalitate gratuite.
În cazul în care sunteţi interesaţi să deveniţi referent SCnet, contactaţi-ne la romania.scnet@yahoo.com pentru a primi detalii despre seminarul de la sfarsitul lunii.

Tine legatura cu mine.
Cehan Emilian
Tel: 0745715022
YM: cehan_emilian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adaugati un comentariu: