30 sept. 2011

De ce sa devin membru scnet?


Buna ziua,
 Inregistreaza-te si tu la acest link:   http://www.scnetromania.com/cehanemilian
  Shopping Center Network a fondat o comunitate nouă de cumpărători (consumatori) care creşte în mod dinamic şi se dezvoltă cu o viteză incredibilă. Ideea acestei oportunităţi de afaceri are ca bază experienţa de decenii a unor renumiţi specialişti în economie, finanţe, comerţ şi resurse umane. Rezultatul a fost ideea revoluţionară că de o parte se află cumpărătorii care primesc reduceri la fiecare cumpărare sau la fiecare prestare de servicii, prin aceasta crescând nivelul de trai – pe cealaltă parte se află partenerii de produse cărora le cresc vânzarile şi încasările, astfel aceştia pot să-şi dezvolte afacerea şi să ofere servicii de calitate, spre mulţumirea tuturor...
Nu vă gândiţi prea mult, alăturaţi-vă reţelei Shopping Center Network, deoarece cel care se înscrie înaintea dvs., va beneficia de avantajele financiare ale reţelei mai devreme. (Motto-ul nostru este: Câştigi cheltuind!)
Dumneavoastră nu veţi pierde nimic: înregistrarea este gratuită!
Cum procedati?
Simplu. Cumparati la fel ca si pana acum, in functie de buget si necesitati. Mergeti la o firma partenera, va cumparati produsul/serviciul de care aveti nevoie, platiti integral suma de plata si primiti bonul fiscal. In plus, le spuneti ID vostru SCnet.


Cum se face contabilizarea cumparaturilor?
In momentul in care Partenerul comercial va inregistreaza cumparatura, aceasta apare inregistrata si in contul vostru la rubrica Datele mele /  Cumparaturile mele.
De doua ori pe luna, in data de 5 si 20 a fiecarei luni, SCnet emite facturi fiscale cu valoarea discount-ului acestor Parteneri. Facturi fiscale emise de SCnet se achita in termen de maxim 8 zile.

Dupa achitarea discount-ului, SCnet ii repartizeaza automat cumparatorilor, astfel:

a) In Contul de restituire, va intra 1 % (direct) si 0,5 % x 4 adancimi (comision de recomandare).
PS: Acesti bani sunt cash, ii puteti retrage din contul SCnet, ii puteti folosi la alte cumparaturi utilizand voucherele SCnet.

b) In Contul de acumulare, va intra diferenta de discount (6%, 11% etc).
PS: Acesti bani nu ii puteti folosi cash, ei vor intra in sistemul binar sub forma de PP (pozitie profit), care va vor aduce castiguri mult mai mari, sub forma de cash si vouchere de cumparaturi.

NOTA: Toate informatiile le gasiti in contul vostru la rubrica Datele mele. Ca sa va fie mai usor de inteles cum functioneaza SCnet, v-am atasat cateva poze extrase din contul meu SCnet.


Nu sunt inca firme partenere in orasul in care locuiti? Doar de voi depinde sa fie cat mai repede si cat mai multe firme partenere.
Ce puteti face? Sa va inregistrati prietenii si cunoscutii, sa participati gratuit la cursul de referenti si sa aduceti in SCnet firmele si magazinele de la care va place sa faceti cumparaturi


Daca doriti sa primiti cardul SCnet puteti accesa:  http://www.scnetromania.com/cehanemilian   dati click pe inregistrati-va si completati datele.


Succes!


Cu stima,
Cehan Emilian    
0745715022


5 comentarii:

 1. Chiar asa? De ce as deveni membru al scnet cand exista Lyoness?

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna ziua domnule Lutyk. Ar fi multe motive pentru ca cineva sa devina membru SCnet. Acest sistem este cu mult mai bun fata de Lyoness. Daca doriti sa aflati de ce este mai bun SCnet, studiati planul nostru de marketing.

  Da este planul de marketing al Lyoness-ului dar este cu mult imbunatatit si asta este in favoarea noastra a cumparatorilor si a comerciantilor.

  RăspundețiȘtergere
 3. Un raspuns mai simplu este ca nu platesc pe nimeni pt o amarata de inscriere pt nu stiu care domn sau doamna care in fund il doare de aceasta afacere putin mai mult banoasa si fara efort.
  Cred ca Lyoness se duce usor la fund pierzand contractele cu firmele mari EX:Carrefour,Omv,etc

  Felicitari Emilian

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  2. Multumesc domnule Daniel Raileanu. Fiecare afacere are avantaje si dezavantaje. Nu pot nega faptul ca Lyoness-ul a fost unul din tiparele dupa care s-a format SCnet. Conteaza foarte mult atat pentru comercianti cat si pentru clienti sa beneficieze de o inscriere gratuita intr-un sistem de fidelizare. Robert Kiyosaki spunea sa ne ferim de carduri pentru ca ele nu vor aduce bani ci vor lua banii de la noi. In SCnet beneficiez de un card care este Visa si nu va fi niciodata pe minus. Deci nu platesc administarea a zero lei as putea spune cu tarie ca pot sa il folosesc la cumparaturi si sa imi aduca bani inapoi. Din 2010 si pana acum am avut timp sa compar atat SCnet cat si Lyoness insa nu pot spune ca nu aveti dreptate. Nu sunt genul de om care sa arunce cu noroi insa ascensiunea SCnet si castigurile care nu au intarziat sa apara, investitia amortizata, relatia cu cel care m-a inregistrat si faptul ca am introdus in sistem Parteneri Comerciali eu insumi fara a le cere vreo taxa ma face sa ma simt multumit de alegerea facuta. Vom avea cu siguranta lanturi de magazine si benzinarii renumite partenere SCnet. Cu stima, Cehan Emilian.

   Ștergere

Adaugati un comentariu: