16 aug. 2011

Vodafone Partener Comercial SCnet


gratuit pentru a beneficia de aceasta oferta la proprietarul acestei pagini web: Cehan Mihai Emilian, ID: 062478


Vodafone este unul din cei 200 de Parteneri Comerciali ai SCnet care te plateste pentru ca il recomanzi.

vodafone abonamente


Detalii partener:

Alti parteneri comerciali poti gasi Aici

Shopping Center Network S.r.l.

Shopping Center Network S.r.l.
Str. Mihai Eminescu 14
400033 Cluj-Napoca
Romania
Categoria : Afaceri & Servicii
Cuvinte cheie:
vodafone baner
Discount:
 • la servicii de telefonie si internet mobil: 5.00%
Informatii suplimentare:
 • Compania Vodafone a fost înfiinţată în anul 1984 ca o divizie a Racal Electronics Plc., cunoscută atunci ca Racal Telecomms Limited. În octombrie 1988 aproximativ 20% din capitalul companiei a fost oferit publicului. Racal Telecom Limited s-a desprins în totalitate de Racal Electronics Plc. şi a devenit o companie independentă în septembrie 1991, dată la care şi-a schimbat numele în Vodafone Group Plc. La 29 iunie 1999, în urma fuziunii cu AirTouch Communications, Inc. ("AirTouch"), compania şi-a schimbat numele în Vodafone AirTouch Plc, dar, în urma aprobării date de către acţionari în cadrul Întâlnirii Generale, a revenit la vechiul nume de Vodafone Group Plc, la data de 28 iulie 2000. În prezent, Vodafone Group Plc este cea mai mare companie de telecomunicaţii mobile din lume, cu o prezenţă semnificativă în Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Asia Pacific şi Statele Unite prin diviziile sale, joint ventures, achiziţii şi investiţii. La începutul anului 2010, Grupul Vodafone avea peste 333 milioane de clienţi în întreaga lume, deţinea divizii în 27 de ţări şi avea reţele partenere în peste 40 de ţări. Oferta Vodafone Business Group pentru membri SCnet se gaseste in biroul virtual sub Informatii Utile/Download.
 • Detalii in WebConferinta vineri, ora 20 acces prin link-ul:http://www.gvolive.com/conference,scnet

  Locurile sunt limitate si vor fi rezervate in ordinea conectarii incepand cu ora 19:45.
  la username completati cu inv Emilian – numele dvs
Pentru detalii despre cum puteti profita de avantajele de a fi client SCnet va rog sa ma contactati la numarul
de telefon: 0745715022 sau pe adresa de email si messenger    romania.scnet@yahoo.comDescrierea afacerii o puteti urmari in acest scurt videoclip:    In primul rand, trebuie sa stiti ca in aceasta afacere NU TREBUIE SA VINZI SAU SA            CUMPERI UN ANUMIT PRODUS.

   Idea e sa te inscri intr-un grup de clienti permanenti si fideli unor parteneri 
comerciali din sistem. 

Nu exista restrictii legate de a cumpara anumite produse, valoarea cumparaturilor. Fiecare isi va face cumparaturile ca si pana acum. 

Parteneri comerciali sunt supermarketuri, magazine si furnizori de servicii existenti pe       piata, de la care ne facem cumparaturile in mod uzual si acum (de genul: magazine alimentare, benzinarii, service auto, saloane de infrumusetare, magazine de mobila, firme      de consultanta 
si altele). Toti acesti parteneri sunt afisati pe pagina principala la sectiunea "Parteneri Comerciali" sau http://www.scnetromania.com/partneri.php .  SCnet continua       sa incheie contracte cu diversi Parteneri comerciali din toate domeniile  de activitate, in      baza carora Parteneri comerciali vor oferi un anumit discount tuturor Clientilor permanenti care cumpara de la ei. Toti Clientii permanenti inregistrati vor primi informatii despre fiecare nou partener comercial prin e-mail.

Cat costa inregistrarea in SCnet?

NU COSTA NIMIC

Nu exista taxa de intrare, nici taxe lunare, etc.

Tot ceea ce se leaga de calitatea de membru este gratuit si fara obligatii. 

AVETI DOAR DE CASTIGAT!
 Cu stima, Cehan Emilian
  telefon: 0745715022
   yahoo: romania.scnet


  Niciun comentariu:

  Trimiteți un comentariu

  Adaugati un comentariu: