1 aug. 2011

Ce inseamna sa fii membru scnet?

Descriere
In primul rand, trebuie sa sti ca in aceasta afacere NU TREBUIE SA VINZI SAU SA CUMPERI UN ANUMIT PRODUS.

Idea e sa te inscri intr-un grup de clienti permanenti si fideli unor parteneri comerciali din sistem. 

Nu exista restrictii legate de a cumpara anumite produse, valoarea cumparaturilor. Fiecare isi va face cumparaturile ca si pana acum. 

Parteneri comerciali sunt supermarketuri, magazine si furnizori de servicii existenti pe piata, de la care ne facem cumparaturile in mod uzual si acum (de genul: magazine alimentare, benzinarii, service auto, saloane de infrumusetare, magazine de mobila, firme de consultanta si altele).
Toti acesti parteneri sunt afisati pe pagina principala la sectiunea "Parteneri Comerciali" sau http://scnetromania.com/partneri.php . SCnet continua sa incheie contracte cu diversi Parteneri comerciali din toate domeniile de activitate, in baza carora Parteneri comerciali vor oferi un anumit discount tuturor Clientilor permanenti care cumpara de la ei. Toti Clientii permanenti inregistrati vor primi informatii despre fiecare nou partener comercial prin e-mail.

Cat costa inregistrarea in SCnet?

NU COSTA NIMIC

Nu exista taxa de intrare, nici taxe lunare, etc.

Tot ceea ce se leaga de calitatea de membru este gratuit si fara obligatii. 

AVETI DOAR DE CASTIGAT!


Ce obligatii exista la inregistrare?

Nu exista obligatii la inregistrare, nici cumparaturi obligatorii, nici termeni limita obligatorii, nu este obligatorie prezenta la seminarii si prezentari etc.

Daca insa veti descoperi in Shopping Center Network posibilitatea de a face afaceri, atunci va recomandam sa luati parte la trainingurile noastre si la conferintele web live.  Conferinta online live  de luni pana vineri la ora 09:00 dimineata si ora 21:00 seara 
accesand  http://www.hotconference.com/conference,63273050 numele dumneavoastra -inv  Emilian


Cum voi beneficia de reduceri?

Clientii permanenti si Partenerii comerciali, utilizatori ai retelei Shopping Center Network beneficiaza de reduceri dupa fiecare cumparare. 1% din aceasta reducere va fi bonificata de Shopping Center Network pentru dvs dupa cumparare, 4 x 0,5 % va fi comision de recomandare, iar restul va disponibil in contul dvs de reduceri de pe www.scnetromania.com 


Cum voi obtine venituri?

In cadrul Shopping Center Network se pot obtine venituri pe mai multe cai, fapt prezentat elocvent de planul de marketing al firmei. Se pot obtine venituri din reduceri, din comisioane de recomandare pe 4 nivele sub forma de cash si vouchere, precum si din comisioane de cariera.


Cat de mult pot castiga eu in SCNet si in cat timp? 

In acest moment, nu castigati nimic. Abia v-ati inregistrat. 

Fiecare dintre noi va castiga in functie de cat de mult munceste in SCNet. Cu cat veti avea mai multi colaboratori inregistrati de voi si in functie de cum va veti ocupa de acestia sa priceapa mecanismul SCNet si sa isi gaseasca mai departe fiecare colaboratori, cu atat veti castiga mai mult. Putin cu putin, leu cu leu, se vor aduna.

Daca nu va gasiti colaboratori veti beneficia doar de procentul de 1% din cumparaturile realizate de voi la Partenerii comerciali din reteaua SCNet, precum si din cei 6 % din discountul acumulat (dupa maturizarea pozitiilor in sistemul binar). Avantajele inscrerii in SCNet:

- inscrierea este GRATUITA, atat pt clientii permanenti cat si pt partenerii comerciali

- primesti 1% din cumparaturile tale personale + 2% de pe cele ale celor de pe structura

- castigi si de pe pozitiile care se sting cat si de pe sistemul de cariera.. + alte premii, excursii, cadouri, etc :)

- NU ai nimic de pierdut ci NUMAI de castigat :)


Avantajele daca cunosti patroni de firme sau ai tangenta cu firme mai mici sau mai mari:

- daca tu inscrii o firma sau cu ajutorul tau se ajunge la un patron de la o firma si se va inscrie, patronul pe langa ca va inscrie firma, se va inscrie si el ca si client permanent, iar el la randul lui va inscrie toti angajatii, partenerii, etc.. bineinteles TOTI vor fi sub tine :)

- pe langa asta vei avea un anume procent si din tot rulajul care il face acel magazin cu clienti permanenti :)
Pentru orice intrebari, nu ezita sa ma contactezi :) 


Inregistreaza-te si tu, e gratis: http://scnetromania.com/cehanemilian si ai numai de castigat.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adaugati un comentariu: